Goeroe

Toeval bestaat niet. Laatste blog van Koen de Jong gaat over een Brit die Koen maar een rare kwast vind. Hij is in zijn ogen inconsequent. Zit nog niet twee minuten tegenover hem of de bitterballen en het bier komt langszij.

Vorige week had ik het genoegen om 'mijn goeroe' in het wild te ontmoeten in La Place te Laren. Nam de plaats tegenover hem. Zit nog geen twee minuten en hij bevestigd min of meer stamgast te zijn bij een bepaalde locale frietkot in Hilversum. Pardon? Is dit nu Koen? Zit met Cordvriendt te keuvelen over de dagelijkse voeding. Ademhaling en immuunsysteem is met WIm Hof het gespreksthema. Maaike de Vries die Koen uitlegd hoe je supervetverbrander kan worden.

Back to reality. Zo gaat dit met Goeroe's. Ze schrijven diverse stukjes. In Koen zijn geval kan je het zo gek niet noemen of hij heeft er wel een blog over geschreven. Maar dan blijken het in werkelijkheid hele normale mensen te zijn, welke niets menselijks vreemd is.

Naast sport delen we de passie voor Leffe, wellicht is dit mede de oorzaak dat wij nooit verder zijn gekomen als goede amateurs.

 Foto: Janneke Poort. Sessie op de hei met Sportrusten.